Kernwaarden

Kernwaarden

De belangrijkste kernwaarden voor hét Tijdschrift voor Yoga zijn:

  • Authenticiteit: Ons tijdschrift streeft naar eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid in alle aspecten van yoga. Het promoot authentieke yogapraktijken, -filosofieën en -leraren.
  • Inspiratie: Het tijdschrift biedt inspirerende inhoud, die lezers motiveert om hun yogareis te verdiepen. Het deelt verhalen van yogi’s, biedt tips en technieken en brengt positieve energie om mensen uit verschillende generaties te stimuleren hun volledige potentieel te bereiken.
  • Educatie: Tijdschrift voor Yoga is een bron van educatieve informatie over yoga. Het biedt diepgaande artikelen, praktische oefeningen en interviews met deskundigen, om lezers te informeren en hun begrip van yoga te vergroten.
  • Inclusiviteit: Het tijdschrift moedigt een inclusieve en respectvolle benadering aan, waarin iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, lichaamstype of achtergrond, zich welkom en vertegenwoordigd voelt.
  • Holistisch welzijn: Het tijdschrift erkent dat yoga niet alleen gaat over fysieke oefeningen, maar ook over het bevorderen van het welzijn op alle niveaus, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Het biedt artikelen en advies over voeding, mindfulness, meditatie en zelfzorg.
  • Gemeenschap: Het tijdschrift wil een community van yogaliefhebbers creëren. Het faciliteert de uitwisseling van ideeën en ervaringen, creëert ruimte voor samenwerking en biedt mogelijkheden voor lezers om met elkaar in contact te komen en elkaar te ondersteunen.


Deze kernwaarden zorgen ervoor dat het Tijdschrift voor Yoga een betrouwbare en inspirerende bron is, die de yogagemeenschap versterkt en mensen helpt om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te vinden.