Adverteren

Mediakit tijdschrift voor YOGA

Mediakit Tijdschrift voor Yoga

Adverteren in ons tijdschrift is uiteraard ook mogelijk. Het Tijdschrift voor Yoga verschijnt 4 keer per jaar in gedrukte oplage met een bereik van circa 8.000 lezers in Nederland en België (Vlaanderen). Adverteren in Tijdschrift voor Yoga is al mogelijk vanaf € 165,00. Meer informatie? Stuur een e-mail naar advertentiebureau Van Vliet, info@bureauvanvliet.com, dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.

Inleveren kopij en reservering advertenties: uiterlijk twee maanden voor de verschijningsdatum.

Download onze actuele mediakit: Advertentietarieven en verschijningsdata 2024

Adverteren in het yoga-netwerk

Een plaatsing in de rubriek Yoga Netwerk is mogelijk als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Uitsluitend abonnees van Tijdschrift voor Yoga kunnen via dit yoganetwerk adverteren. Nog geen abonnee? Meld je dan aan via onze website.
  • Je gegevens worden opgenomen in alle afleveringen van het desbetreffende jaar (ongeacht wanneer je je aanmeldt en dus voor max. 4 nummers).
  • Bij beperkte ruimte kunnen extra vermeldingen van specialismen (zwangerschapsyoga e.d.) helaas niet altijd worden geplaatst.
  • Wij hebben geen informatie over de kwaliteit van de aangeboden yogalessen. Wij adviseren je een proefles aan te vragen.

 

Maak € 65.00 (inclusief 21% BTW) over op rekening IBAN: NL49INGB 0006 217 905 ten name van Yoga Publicaties te Almere, onder vermelding van ‘Yoga Netwerk’. Maximaal 30 woorden, inclusief adres en/of telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een factuur. Na ontvangst van betaling van de factuur, wordt je vermelding geplaatst.