Abonneren

Maak kennis met hét Tijdschrift voor Yoga en vraag een gratis proefnummer aan! Laat je inspireren door verschillende yoga-oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen en ontdek de veelzijdige yogafilosofie. In iedere uitgave van het tijdschrift staat een yogathema centraal. Binnen dit thema besteden wij aandacht aan de positieve aspecten van praktische yogabeoefening en yoga in het dagelijks leven.

Stuur ons vooraf je NAW-gegevens, dan ontvang je het proefnummer voor slechts € 5,95 voor porto- en verzendkosten. Hiervoor ontvang je van ons een tikkie op het mobiele nummer dat je ons doorgeeft. Na ontvangst van je betaling, sturen wij je het proefnummer zo snel mogelijk toe.

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef hem/haar als cadeau dan een jaarabonnement op het Tijdschrift voor Yoga. Bestellen is eenvoudig. Op de abonnementspagina kan gekozen worden voor een cadeau-abonnement. Wij zullen de gekozen editie in een feestelijke cadeauverpakking én op de gewenste datum per post bezorgen voor slechts € 36,75 (gratis verzendkosten). Cadeau-abonnementen worden automatisch na een jaar beëindigd.

De abonnementenadministratie van Tijdschrift voor Yoga wordt uitgevoerd door:

Abonnementenland (Aboland)

Postbus 20, 1910 AA Uitgeest

T: 0251-25 79 24 (op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur)
I: www.aboland.nl
E: klantenservice@aboland.nl

Vul onderstaand formulier in en verkrijg uw abonneenummer:

Een jaarabonnement voor Nederland en België bedraagt € 36,75. Een jaarabonnement voor andere Europese landen kost € 47,75. Buiten Europa betaal je € 57,75. Abonnementen kunnen per nummer ingaan. Na afloop van de abonnementsperiode wordt je abonnement, zonder opzegging, automatisch met een jaar verlengd. Cadeau-abonnementen worden automatisch na een jaar beëindigd.

Helaas kan er tijdens de verzending altijd iets misgaan. Heb je een uitgave van ons tijdschrift niet of niet in goede staat ontvangen? Dat vinden wij vervelend, maar niet getreurd. Klik hier, dan sturen wij je jouw tijdschrift zo snel mogelijk opnieuw toe.

Tijdschrift voor Yoga gaat graag met haar tijd mee. Steeds meer mensen lezen een tijdschrift of krant graag op hun laptop, tablet of mobiele telefoon. Voor abonnees met een jaarabonnement bieden wij de mogelijkheid om met hun naam en abonneenummer in te loggen op de online bladerbare uitgaven. Je dient eenmalig een wachtwoord aan te maken.

We kennen allemaal de uitspraak: ‘Geen toekomst zonder verleden’. De historie van Tijdschrift voor Yoga gaat terug naar 1989. Elk kwartaal verloten wij onder onze vast abonnees een yogaboek. Meedingen is heel eenvoudig, meld je eenmalig aan voor deelname. Wie weet ben jij de gelukkige.

Wil je niet direct vastzitten aan een abonnement, maar ben je wel nieuwsgierig naar ons tijdschrift? Via deze website kun je losse nummers bestellen. Een los nummer kost € 9,95 (incl. verzendkosten)

Abonnees met een Europese SEPA-bankrekening kunnen ons machtigen het abonnementsgeld automatisch te incasseren. Klik hier voor aanvragen van automatische incasso. Je kunt deze machtiging altijd weer intrekken. Ben je het niet eens met de incasso, dan kun je het bedrag binnen 56 dagen door je bank laten terugboeken.

Ga je verhuizen of wens je jouw tijdschrift (tijdelijk) op een ander adres te ontvangen? Geef je adreswijzigingen graag minimaal 3 weken voor de wijziging schriftelijk aan ons door. Om je nieuwe adresgegevens correct door te voeren, hebben wij je abonneenummer nodig.

De opzegperiode is 3 maanden vóór de afloop van uw abonnementsperiode. Na automatische verlenging geldt bij tussentijdse opzegging, een opzegtermijn van drie maanden. Hierbij vervalt het voordeeltarief van 4 nummers en worden de reeds ontvangen nummers of het nog te ontvangen nummer afgerekend op basis van de losse verkoopsprijs, plus € 9,95 administratiekosten. Opzeggen kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt altijd een bevestiging en/of afrekening.

Fabienne de Croo, Koningin Astridlaan 37A, 2950 Kapellen te BELGIË

De abonnementenadministratie van Tijdschrift voor Yoga wordt uitgevoerd door:

Abonnementenland (Aboland)
Postbus 20, 1910 AA Uitgeest
T. 0251-25 79 24 (op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur)
I. www.aboland.nl
E. klantenservice@aboland.nl